Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У січні 2024 року податковою службою Донеччини розглянуто запити на отримання публічної інформації

, опубліковано 16 лютого 2024 о 14:43

Публічна інформація, яку надає податкова служба, відіграє критичну роль у суспільстві. Ця інформація є ключовою для забезпечення прозорості та визначення фінансової стабільності держави. Забезпечуючи доступ до податкових даних, влада створює можливість для громадськості відстежувати витрати, контролювати ефективність бюджетних програм та забезпечувати відповідальність державного управління. Важливість цієї інформації полягає в тому, що вона є фундаментом для розбудови довіри між громадянами та державою, сприяє боротьбі з корупцією та формує основу для розуміння економічного стану країни.

Так, протягом січня 2024 року до Головного управління ДПС у Донецькій області надійшло 3 запита на отримання публічної інформації. Всі запити надійшли від фізичних осіб.

Запитувачі, зокрема, зверталися з проханням надати копії документів, інформації про середні, щомісячні суми нарахування заробітної плати тощо. За результатами розгляду задоволено 3 запита на отримання публічної інформації.

Нагадуємо, що в податковій службі Донеччини працює електронна поштова скринька dn.publicinfo@tax.gov.ua саме для інформаційного обміну з платниками податків. Ваші запити є важливими для створення прозорого та відповідального суспільства!