Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робочі питання на нараді ДПС

, опубліковано 27 квітня 2021 о 14:58

Під час відеоселекторної апаратної наради керівником податкової служби України Олексієм Любченком було визначено ряд пріоритетних завдань з реалізації стратегічних цілей служби, озвучені результати роботи ДПС та  кадрові призначення.  

Крім того, на нараді Олексій Любченко більш детально зупинився на стані адміністрування податків та підсумках виконання індикативних показників податкової служби за звітний період, зауважив, що важливою складовою успішної податкової системи є максимальне задоволення потреб бізнесу за рахунок якісного обслуговування платників податків. Цифровізація – в пріоритеті, адже можливість дистанційного спілкування з податківцями та змога отримати необхідну інформацію через сервіси податкової є необхідною вимогою сьогодення в умовах карантинних обмежень.  

За результатами наради ДПС було проведено засідання Податкової Донеччини.

В.о. начальника Головного управління ДПС у Донецькій області Ірина Долозіна акцентувала увагу колег на безумовному виконанні завдань, визначених ДПС України, підкреслила необхідність ефективної комунікації між підрозділами. Ще раз звернула увагу на популяризацію офіційних сторінок ДПС України та ГУ ДПС у Донецькій області у соціальних мережах з метою донесення актуальної податкової інформації до широкого кола платників.