Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Декларування доходів держслужбовців завершено: перші підсумки

, опубліковано 27 квітня 2021 о 09:49

Управління з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Донецькій області повідомляє про закінчення кампанії декларування доходів осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядуванням за 2020 рік за формою, визначеною рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК).

За результатами перевірки своєчасності декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядуванням за 2020 рік, управлінням з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Донецькій області встановлено неподання декларації суб’єкта декларування, який припинив діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування 5 колишніх працівників Головного управління ДПС у Донецькій області, про що, відповідно до вимог Закону України «Про запобігання корупції» (із змінами та доповненнями) до НАЗК направлені відповідні повідомлення.

На виконання розділу IV Антикорупційної програми Державної податкової служби України на 2020-2022 роки та в порядку проведення організаційної та роз’яснювальної роботи із запобігання корупції, управлінням з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Донецькій області розроблена Пам’ятка для особи, яка припиняє діяльність, пов'язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування.

 

Тип декларації

Період декларування

Термін подання

Декларація особи, яка припиняє діяльність (декларація «перед

звільненням»)

Декларація «перед звільненням» охоплює період, який не був охоплений деклараціями, раніше поданими таким суб’єктом декларування.

Не пізніше 20 робочих днів з дня припинення діяльності.

Днем припинення діяльності є останній день виконання суб’єктом декларування

публічних функцій. Тобто відлік строку подачі декларації «перед звільненням» починається з 00 годин 00 хвилин дня, наступного за днем припинення діяльності.

Декларація особи, яка припинила діяльність

(декларація «після

звільнення»)

 

Декларація «після звільнення» охоплює звітний рік (період з 01 січня до 31 грудня включно), що передує року, в якому подається декларація.

 

З 00 годин 00 хвилин 01 січня до 00 годин 00 хвилин 01 квітня року, наступного за звітним роком, у якому було

припинено діяльність.

 

Дізнавайтеся про всі новації податкового законодавства на офіційній сторінці ГУ ДПС у Донецькій області у мережі Facebook.

Підписатися на Facebook 

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал

t.me/tax_gov_ua

Підписатися на YouTube

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

 

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX»

t.me/infoTAXbot