Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Перший дзвоник збирає малечу

, опубліковано 01 вересня 2020 о 10:17

Перше золотаве листячко на деревах і перші срібляні павутинки у вже прохолодному ранковому повітрі з усмішкою проводжають схвильованих дітлахів та їх рідних по дорозі до учбових закладів по усій Україні. І хоча введений карантин вніс свої корективи у це зворушливе свято, перший дзвоник все одно залишається незабутнім днем і початком життєвих пригод, як для допитливих та трошки розгублених першокласників, так і вже досвідчених учнів старших класів, яким скоро доведеться самостійно визначати своє майбутнє.  

Не залишились осторонь від святкування Дня Знань і працівники Податкової Донеччини. За ініціативи в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Ірини Долозіної, профспілковий комітет на чолі з Головою Первинної профспілкової організації працівників ГУ ДПС у Донецькій області Наталією Проценко щиро привітав школяриків з 1 Вересня, побажав успіхів у навчанні, цікавих уроків, захоплюючих книжок та міцної шкільної дружби. Особливу увагу приділили тим дітлахам податківців, для яких перший дзвоник пролунав сьогодні насправді уперше – їм подарували яскраві та корисні подарунки до школи.

Податкова Донеччини вітає сьогодні з Днем знань усіх причетних до цього, це свято викладачів та вчителів, студентів та учнів, та й загалом, всі ми родом зі школи, й продовжуємо вчитися усе життя. А всім дітям бажаємо бути щасливими, легко оволодівати знаннями, щоб стати ще кращими, сильнішими та успішними громадянами нашої країни.