Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Донеччини вітає з Днем Знань

, опубліковано 01 вересня 2020 о 10:15

Вересень починається святом знань, просвіти та науки. Перший шкільний день, перший урок, перші вчителі. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, нових звершень, самостійного життя, набуття мудрості, доброти і людяності.

З нагоди цього чудового свята фахівці податкової служби разом з профспілківцями завітали до навчальних закладів різних міст та селищ  Донеччини.

Працівники Краматорського управління ГУ ДПС у Донецькій області привітали діточок своїх працівників зі святом знань, побажали їм міцного здоров`я, натхнення, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань. 

Не залишились осторонь від цієї події і представники Мар’їнського управління Головного управління ДПС у Донецькій області, які, за доброю традицією, взяли участь в урочистостях з нагоди Дня Знань у Великоновосілківському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей. Представники податкової служби привітали дітей і педагогів зі святом, побажали миру, благополуччя, здоров’я, щастя, успіхів та вручили дітям подарунки.

Щасливого навчального року, наші любі діти! Нехай новий навчальний рік відкриє перед вами нові горизонти пізнання себе і світу, ви зустрінете добрих і надійних друзів, досягнете омріяної мети. Зі святом вас усіх – із Днем Знань. Натхнення, здоров'я, успіхів!