Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Донеччини взяли участь у міжнародному онлайн-форумі

, опубліковано 30 липня 2020 о 16:24

30 липня 2020 року в Києві в онлайн форматі відбувся VI Міжнародний форум «Трансфертне ціноутворення та міжнародне оподаткування - 2020», який вважається одним із ключових майданчиків для обміну думками та професійними порадами від практиків у сфері трансфертного ціноутворення.

Організаторами заходу виступили Юридична група EUCON та Школа трансфертного ціноутворення, а спікерами - посадові особи Міністерства фінансів України, ДПС України, судді, вітчизняні та іноземні експерти у сфері трансфертного ціноутворення, практикуючі юристи та аудитори. У роботі форуму також взяли участь фахівці управління податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування Головного управління ДПС у Донецькій області.

Цей захід зібрав онлайн більше 100 учасників і надав можливість обговорити нові підходи держави в організації контролю у сфері трансфертного ціноутворення та перспективи інших очікуваних змін з представниками контролюючих органів (ДПС), судової гілки влади і консультантами, які супроводжують компанії в різних галузях економіки. Також платники податків мали змогу індивідуально задати запитання лекторам, і на кожне отримати ґрунтовну відповідь.

На завершення учасники зібрання зазначили, що обмін досвідом, який відбувся під час форуму, буде надзвичайно корисним у подальшій роботі як для платників податків, так і для працівників державної податкової служби.