Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги платників! На старті – Всеукраїнський рейтинг «Сумлінних платників податків – 2019»

, опубліковано 31 липня 2020 о 10:53

Головне управління ДПС у Донецькій області інформує, що Асоціація платників податків України запрошує платників податків взяти участь у Всеукраїнському рейтингу «Сумлінні платники податків – 2019».

Основною метою Рейтингу є відзначення кращих здобутків сумлінних платників податків, поширення інформації про учасників та переможців Рейтингу, популяризація основних принципів чесного ведення бізнесу та створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою і бізнесом.

Рейтинг «Сумлінні платники податків – 2019» проводиться за результатами діяльності підприємств у 2019 році. До участі запрошуються юридичні особи, платники податку на прибуток підприємств (для платників податків у аграрній галузі можлива наявність статусу платника єдиного податку 4 групи).

Рейтинг проводиться у два конкурсні тури: перший – на обласному (регіональному) рівні, другий тур – на всеукраїнському рівні.

Участь в обох турах для учасників безкоштовна. Заявки на участь у Рейтингу приймаються до 14 серпня 2020 року.

Зразок заявки на участь в рейтингу – за посиланням:  https://bit.ly/3eyQ373.

Детальніше з умовами участі у Рейтингу, його номінаціями та категоріями, а також критеріями оцінювання переможців можна ознайомитися на офіційному сайті ВГО АППУ у розділі «Сумлінні платники податків» за посиланням  https://appu.org.ua/join/#map