Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Ірини ДОЛОЗІНОЇ з Днем Соборності України

, опубліковано 22 січня 2020 о 09:34

Шановні співвітчизники!

Щиро вітаю вас з Днем Соборності України – святом об’єднання українських земель в єдину державу, святом єдності українського народу!

Важливість цього дня в нашій історії неможливо переоцінити. Саме в цей день, в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, мрія багатьох поколінь про вільну і єдину Українську державу стала реальністю.

І сьогодні, як ніколи, важливо розуміти, що лише в єдності дій та соборності душ ми можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.

Одна Батьківщина, одне серце, одна думка, одне прагнення на всіх – саме це відчуття такої спільності маємо свято берегти і захищати задля країни, задля Миру, задля майбутнього.

Вічна пам'ять і невмируща слава всім нашим співвітчизникам, що віддали життя за єдину і вільну Україну! І наша щира вдячність всім тим, хто сьогодні захищає її єдність і незалежність!

Від усього серця вітаю з Днем Соборності України! Щиро бажаю міцного здоров’я, добробуту, Миру, успіхів у всіх ваших починаннях! Нехай у ваших оселях завжди панує щастя та любов!