Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Податковій Донеччини відбулося перше засідання ініціативної групи з формування Громадської ради

, опубліковано 21 січня 2020 о 14:12

Вчора розпочала свою роботу ініціативна група з підготовки установчих зборів для формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Донецькій області (далі – Ініціативна група).

Нагадаємо, Ініціативна група – це тимчасове об’єднання зацікавлених представників інститутів громадянського суспільства та фахівців структурних підрозділів ГУ ДПС, яке створюється для забезпечення організаційно-аналітичних заходів з підготовки та проведення зазначених зборів.

До складу Ініціативної групи податкової служби Донеччини входять представники інститутів громадянського суспільства, у т.ч. майбутні члени Громадської ради при ГУ ДПС у Донецькій області, які зарекомендували себе як активні учасники обговорення ініціатив щодо реформування податкової системи, удосконалення адміністрування податків, зборів, обов’язкових платежів тощо, а також фахівці профільних структурних підрозділів податкової, на які покладено функції координації роботи із взаємодії з громадськістю та забезпечення контролю за дотриманням законності.

На початку засідання учасники ознайомились із Положенням про Ініціативну групу, обрали її Голову та секретаря. Головою Ініціативної групи обрано Олександра Ревякіна, керівника Відокремленого підрозділу громадської організації «Всеукраїнська Асоціація ветеранів Державної податкової служби України» Донецької області.

Наступним питанням група визначила дату проведення установчих зборів, розглянули організаційні аспекти щодо порядку і дати приймання заяв та документів від представників інститутів громадянського суспільства для участі у формуванні Громадської ради.