Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Головне управління ДПС у Донецькій області області розпочало свою роботу

, опубліковано 30 серпня 2019 о 17:54

У зв'язку із розпорядженням Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року № 682-р «Питання Державної податкової служби», вимогами листа ДПС України від 28.08.2019 №540/7/99-00-01-01-02 з 29 серпня 2019 року Головним управлінням ДПС у Донецькій області розпочато виконання функцій і повноважень Головного управління ДФС у Донецькій області, що припиняє свою діяльність.

Головне Управління ДПС у Донецькій області, реалізовуватиме державну податкову політику, державну політику з адміністрування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування (далі - єдиний внесок), державну політику у сфері боротьби з правопорушеннями під час застосування податкового законодавства, а також законодавства з питань сплати єдиного внеску та законодавства з інших питань, контроль за дотриманням якого покладено на ДПС.

Наказом ДПС України від 12.07.2019 №14 затверджено Положення про Головне управління ДПС у Донецькій області. У структурі Головного управління ДПС у Донецькій області створено на правах відокремлених 8 підрозділів, які здійснюють повноваження та виконують функції на територіях обслуговування.

Головне управління ДПС у Донецькій області є правонаступником усіх прав та обов’язків Головного управління ДФС у Донецькій області.