Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Донеччини завітала на урочисту церемонію посвяти у студенти МДУ

, опубліковано 30 серпня 2019 о 17:57

Кажуть, якщо в тебе не було посвячення, то ти не справжній студент.

Так, сьогодні з приводу початку нового навчального року у Міському палаці культури «Український дім» пройшло свято посвячення у студенти, у якому більш ніж пів тисячі вчорашніх абітурієнтів стали повноправними членами великої та дружної родини — студентами Маріупольського державного університету.

Віднині для першокурсників оволодіння спеціальністю стає справою честі та професійної гордості. Попереду важкий шлях: їх чекають перемоги та поразки, подолання труднощів і щоденна праця над собою.

Першим із вітальним словом виступив ректор МДУ, професор, член-кореспондент НАПН України, Почесний Генеральний консул Республіки Кіпр у Маріуполі Костянтин Балабанов. Він побажав першокурсникам успіхів у навчанні та досягнення всіх поставлених цілей.

З теплими словами до студентів звернулася і виконуюча обов`язки начальника  Головного управління ДПС у Донецькій області Ірина Долозіна: «Шановні студенти, ваші здобутки залежать тільки від вас самих, від вашої праці та бажання отримати гідну професію, реалізуватися у професійному житті, отримати успішне майбутнє та зробити важливий внесок у майбутнє нашої держави. Сьогодні у період становлення держави нової формації, суспільству, як ніколи, необхідні кваліфіковані кадри економістів, фінансистів та податківців. Зараз, у зв`язку з формуванням податкової служби з європейським рівнем сервісу, йде процес оновлення кадрового складу Головного управління ДПС у Донецькій області. Кандидати призначаються на посади після конкурсного відбору. Це унікальний шанс оновити команду. Отже, я покладаю надію на студентів університету, які в майбутньому зроблять свій вибір та поповнять лави податківців». 

Звертаючись до майбутніх колег Ірина Долозіна побажала їм любити свою Батьківщину та пишатися тим, що вони українці.

Надалі привітання та побажання лунали від запрошених гостей, керівництва міста та  представників органів виконавчої влади, а музичне вітання подарував студентам і гостям свята оркестр Головного управління Національної поліції у Донецькій області.

Важливою складовою урочистої події була передача п’ятикурсниками першокурсникам символічного ключа до знань і символічного студентського квитка, а вони, у свою чергу, пообіцяли наполегливо вчитися і гордо нести звання студентів Маріупольського державного університету.

 Після закінчення урочистої частини свята першокурсники відвідають свої профільні кафедри, на яких їм доведеться «гризти граніт науки» протягом найближчих років.