Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Футбольна команда працівників ГУ ДПС у Донецькій області – друга в області за результатами Спартакіади

, опубліковано 30 серпня 2019 о 17:24

Вчора у м. Добропіллі держслужбовці змінили звичні костюми на спортивну форму та взяли участь у фінальних змаганнях Спартакіади (II етап) серед збірних команд  державних службовців Донецької області.

Змагання проходили з п’яти видів спорту: шахи, шашки, настільний теніс, футбол та волейбол. Зібрались одинадцять команд від державних служб області, серед яких і команда  з представників Головного управління ДПС у Донецькій області. Учасники викладалися на повну, демонструючи свої таланти та здатність боротися не тільки у затишних кабінетах. Змагалися з розумінням, що тут і зараз кожен відстоює спортивну честь своєї служби.

Найзапекліша боротьба розгорнулася на футбольному полі серед 8 команд. За підсумками матчів по футболу команда ГУ ДПС у Донецькій області зайняла друге місце, поступившись лише працівникам Слов’янської райдержадміністрації,  третє місце  –  у команди Донецької митниці ДФС.

У турнірі з настільного тенісу серед чоловіків, третє місце отримав податківець Віталій Бібік.

Призери змагань були відзначені кубками, медалями та грамотами.

Вчорашній захід ще раз довів, що держслужбовцям притаманне не лише вміння якісно працювати, а й уміння грати в команді. І тут немає переможців і переможених, адже позитивних емоцій, захоплення, яскравих вражень, незабутніх моментів у всіх учасників Спартакіади було за край. Нехай цей дух спортивного братерства і взаємоповаги допоможе податківцям плідно працювати, щоб забезпечувати наповнення державної скарбниці!