Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Концерт, грамоти, подяки: в Торецьку привітали підприємців із професійним святом

, опубліковано 11 вересня 2020 о 11:49

В Торецькому Палаці Культури "Україна" відбулись урочистості до Дня підприємця.

Керівник військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Василь Чинчик привітав бізнес-спільноту з прийдешнім святом та нагородив грамотами, подяками та подарунками активних підприємців Торецької громади.

За результатами ХІІ регіонального конкурсу "Підприємець року 2020" дипломом переможця конкурсу в галузі "За високий рівень соціальної відповідальності в малому бізнесі" та відзнакою нагороджено підприємця Наталію Лебедіну, а дипломом лауреата конкурсу в номінації "Підприємець року в галузі житлово-комунального господарства" та відзнакою - Віліну Саєнко.

До урочистих привітань та нагородження долучилась начальниця Торецької державної податкової інспекції Ольга Федоренко. Вона вручила Подяки підприємцям, які сумлінно сплачують податки та створюють робочі місця. Ольга Федоренко побажала підприємцям професійного зростання, нових досягнень у реалізації ідей і проєктів, стабільності та успіху в усіх починаннях.

Колектив музичної школи ім. І. Карабиця та Громадська організація "Ініціативна молодь українського Нью-Йорка" привітали підприємців  Торецької громади музичними виступами.