Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Бахмутське управління прийняло участь у тренінгу з бізнес – планування

, опубліковано 29 листопада 2019 о 09:23

В середу 27 листопада, в Бахмутському міському центрі зайнятості в рамках роботи Центру розвитку підприємництва відбувся черговий тренінг з бізнес – планування.

Учасники тренінгу ознайомилися з умовами участі суб’єктів малого підприємництва в програмі Донецької ОДА «Український донецький куркуль» та іншими діючими в нашому регіоні грантовими програмами міжнародних організацій. Присутнім було надано інформацію про нові джерела отримання корисної для підприємців інформації: андроїд «Центр розвитку підприємництва», відео-уроки із складання бізнес-проекту, семінари та тренінги, що пропонує Донецька торгово-промислова палата та інші.

На тренінг була запрошена завідувач сектору обслуговування платників Бахмутського управління  Наталія Бережна, яка детально проконсультувала учасників заходу щодо:

щодо надання адміністративних послуг ДПС у ЦОПі Бахмутської ДПІ та переваг подання звітності в електронному вигляді;

особливостей оформлення та роботи найманих працівників по трудовому договору та договору цивільно- правового характеру;

нарахування зарплати найманим працівникам.

Фахівець ДПС зазначила, що в Центрі обслуговування платників Бахмутської ДПІ можна отримати роз’яснення застосування норм Податкового кодексу України та консультації кваліфікованих спеціалістів за адресою: м. Бахмут, вул. Василя Першина, 8, з понеділка по четвер - з 9:00 до 18:00, у п’ятницю – з 9:00 до 16:45, обідня перерва – з 13:00 до 13:45.

До Центру обслуговування платників Бахмутської ДПІ можна звертатись за телефоном (06274) 45986.