Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Транспортні засоби та митні формальності, пов’язані із їх оформленням – основні теми звернень громадян до Донецької митниці ДФС протягом січня-лютого 2018 року

, опубліковано 02 березня 2018 о 16:49

          З початку 2018 року  до Донецької митниці ДФС  надійшло 11 письмових звернення від громадян, що на 57% або 7 звернень більше, ніж за відповідний період 2017 року (4 звернення). Всі звернення класифіковані, як заяви. Скарг та пропозицій у звітному періоді не надходило.

 Більшість заяв так чи інакше стосувалась питань, пов’язаних з здійсненням митних   формальностей або інших дій та вимог щодо транспортних засобів. Їх питома вага  складає 45% (5 звернень) від загальної кількості звернень, що надійшли протягом перших двох місяців 2018 року.

У зв’язку із набуттям чинності Законом України від 03.10.2017 №2148-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій»,  протягом січня-лютого 2018 року надійшло 4 звернення про надання інформації для здійснення  перерахунку пенсій. Питома вага таких звернень складає 36% від  їх загальної кількості.

Також впродовж звітного періоду надійшло 2 заяви, які повернуті авторам, як такі,  що не відповідає вимогам  частини сьомої  ст.5  Закону України «Про звернення громадян».

   На 10 звернень заявникам надано вичерпні відповіді згідно діючого законодавства, термін розгляду одного звернення ще не настав.

  Колективних, повторних, а також звернень від громадян, що відносяться до категорій, які потребують соціального захисту не надходило.

            У звітному періоді громадяни щодо проведення особистого прийому не звертались.