Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інформація про розглянуті звернення громадян, що надійшли до Донецької митниці ДФС протягом січня 2018 року

, опубліковано 07 лютого 2018 о 12:15

          З початку  2018 року  до Донецької митниці ДФС  надійшло 4 письмових звернення від громадян, що на 3 звернення більше, ніж за відповідний період минулого року. Всі звернення класифіковані, як заяви. Скарг та пропозицій за звітний період не надходило.

  У  заявах  розглядались питання  продовження строку перебування тимчасово ввезеного транспортного засобу на митній території України; а також прохання розглянути справу про порушення митних правил  складеною за ознаками ст.485 Митного кодексу України та надати роз’яснення щодо транспортного засобу, вилученого за протоколом про тимчасове вилучення товару  у справі про порушення митних правил.

Крім того, у січні 2018 року надійшло електронне звернення (складено польською мовою), що повернуто авторові,  як таке, що не відповідає вимогам  частини сьомої  ст.5 та частини першої ст. 6  Закону України «Про звернення громадян».

  Всі звернення розглянуті вчасно, без порушень термінів, визначених діючим законодавством.

  Колективних, повторних, а також звернень від громадян, що відносяться до категорій, які потребують соціального захисту не було.

            У звітному періоді звернень від громадян щодо проведення особистого прийому до Донецької митниці ДФС не надходило.