Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У листопаді 2021 року до Головного управління ДПС у Донецькій області надійшло на розгляд 14 запитів на публічну інформацію

, опубліковано 13 грудня 2021 о 15:35

Протягом листопада 2021 року до Головного управління ДПС у Донецькій області (далі – ГУ ДПС) надійшло 14 запитів на отримання публічної інформації, що на 6 запитів менше, ніж у жовтні поточного року (20).

Проведений аналіз статусу запитувачів засвідчив, що протягом звітного місяця від фізичних осіб надійшло 7 запитів, від юридичних осіб – 5 запитів, від засобів масової інформації – 2 запити.

У листопаді п.р. 6 запитів на інформацію надійшли на розгляд до ГУ ДПС засобами поштового зв’язку. 8 запитувачів при надсиланні запитів до ГУ ДПС скористались засобами електронного зв’язку. 

За результатами розгляду задоволено 11 запитів на отримання публічної інформації, відмовлено в задоволенні двох запитів з підстав, визначених у статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації». Один запит направлено для розгляду належному розпоряднику інформації.

Протягом звітного періоду запитувачів цікавила інформація щодо сум заборгованості з податків, зборів та платежів суб’єктів господарювання-юридичних осіб, переліку 5-ти великих платників податків – суб’єктів господарювання – юридичних осіб – м. Слов'янська, податкових накладних та квитанцій про їх прийняття контролюючим органом, що підтверджують наявність податкового зобов’язання та/або податкового кредиту між суб’єктами господарювання. Також запитувачі звертались з проханням в наданні копій документів, зокрема протоколів засідань комісії ГУ ДПС з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку та копій рішень комісій до цих протоколів, підстав включення платника податків до плану-графіка проведення документальних планових перевірок на 2021 рік, копій розрахункових листів та документів, що підтверджують нарахування та сплату єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, копій наказів про призначення, посадової інструкції та інших документів щодо працівників управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО Головного управління ДФС у Донецькій області тощо.