Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У жовтні 2021 року до Головного управління ДПС у Донецькій області надійшло на розгляд 20 запитів на публічну інформацію

, опубліковано 09 листопада 2021 о 10:02

Протягом жовтня 2021 року до Головного управління ДПС у Донецькій області (далі – ГУ ДПС) надійшло 20 запитів на отримання публічної інформації, що на 5 запитів більше, ніж у вересні поточного року (15).

Проведений аналіз статусу запитувачів засвідчив, що протягом звітного місяця від фізичних осіб надійшло 17 запитів, від запитувача-юридичної особи – один запит та від засобів масової інформації – 2 запити.

У жовтні п.р. 8 запитів на інформацію надійшли на розгляд до ГУ ДПС засобами поштового зв’язку. 12 запитувачів при надсиланні запитів до ГУ ДПС скористались засобами електронного зв’язку. 

За результатами розгляду задоволено 18 запитів на отримання публічної інформації. Два запити направлено для розгляду належним розпорядникам інформації.

Протягом звітного періоду запитувачів цікавила інформація щодо переліку підприємств, які сплачують податок на доходи фізичних осіб до бюджету м. Костянтинівки, податкової адреси та місця перебування ФОП на обліку, детального розрахунку суми заборгованості з визначенням періоду її виникнення, виду податку, періоду нарахування та суми штрафних санкцій. Також запитувачі виявили бажання отримати інформацію щодо посадових осіб, які відповідно до функціональних обов’язків здійснюють контроль за виробництвом та обігом підакцизних товарів. Крім того, запитувачі звернулись з проханням щодо надання копій документів, на підставі яких надано повноваження посадовій особі стосовно підписання документів, зокрема податкової вимоги, з питання оподаткування та правових відносин з платником податків, копій Штатних розписів ГУ ДПС у Донецькій області на 2020 та 2021 роки та інше.