Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У вересні 2021 року до Головного управління ДПС у Донецькій області надійшло на розгляд 15 запитів на публічну інформацію

, опубліковано 11 жовтня 2021 о 14:00

Протягом вересня 2021 року до Головного управління ДПС у Донецькій області (далі – ГУ ДПС) надійшло 15 запитів на отримання публічної інформації, що на 4 запити менше, ніж у серпні поточного року (11).

Засобами електронного зв’язку надійшло 8 запитів (або 53,3% від загальної кількості документів), поштою надійшло 7 запитів (або 46,7% від загальної кількості документів).

Проведений аналіз статусу запитувачів засвідчив, що протягом звітного місяця від фізичних осіб надійшло 12 запитів, від юридичних осіб – 2, один запит отримано від представника засобів масової інформації.

За результатами розгляду задоволено 14 запитів на отримання публічної інформації (або 93,3% від загальної кількості запитів), один запит направлено для розгляду належному розпоряднику інформації.

Протягом звітного періоду запитувачів цікавила інформація щодо підстав виникнення податкового боргу, суми стягнення за виконавчим провадженням, розрахунку суми заборгованості з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та ін. Крім того, у звітному місяці запитувачі виявили бажання отримати копії документів, на підставі яких проводиться стягнення податкового боргу, а також копій наявної фінансової звітності суб’єктів господарювання, заяви за формою 1-ДР, яку запитувач надавав для отримання реєстраційного номеру облікової картки платника податків.