Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У серпні 2021 року до Головного управління ДПС у Донецькій області надійшло на розгляд 11 запитів на публічну інформацію

, опубліковано 13 вересня 2021 о 10:18

Протягом серпня 2021 року до Головного управління ДПС у Донецькій області (далі – ГУ ДПС) надійшло 11 запитів на отримання публічної інформації, що дорівнює показнику кількості запитів, які надійшли у липні поточного року.

Проведений аналіз статусу запитувачів засвідчив, що протягом звітного місяця від фізичних осіб надійшло 9 запитів, що на 7 запитів більше, ніж від запитувачів-юридичних осіб (2).

У серпні п.р. 6 запитів на інформацію надійшли на розгляд до ГУ ДПС засобами поштового зв’язку. П’ять запитувачів при надсиланні запитів до ГУ ДПС скористались засобами електронного зв’язку, у тому числі 2 з них також продублювали направлення запитів засобами поштового зв’язку. 

За результатами розгляду задоволено 11 запитів на отримання публічної інформації.

Протягом звітного періоду запитувачів цікавила інформація у вигляді копій документів, розпорядником яких є ГУ ДПС, зокрема листів, податкових повідомлень-рішень, податкових вимог, актів перевірки, направлених ГУ ДПС на адреси суб’єктів господарювання і громадян, копій документів з податкової звітності, копії довідки про результати перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади», копій протоколів засідань конкурсної комісії ГУ ДПС з відбору пропозицій щодо закупівлі квартир на вторинному ринку у Донецькій області.

Також запитувачі виявили бажання отримати інформацію щодо персонального складу конкурсної комісії ГУ ДПС з відбору пропозицій щодо закупівлі квартир на вторинному ринку у Донецькій області та підстави її утворення.

Щомісячно Головним управлінням ДПС у Донецькій області здійснюється аналіз щодо надходження та розгляду запитів на публічну інформацію, який оприлюднюється в розділі «Публічна інформація» («Звіти щодо задоволення запитів») субсайту Головного управління ДПС у Донецькій області офіційного вебпорталу ДПС України.