Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У липні 2021 року до Головного управління ДПС у Донецькій області надійшло на розгляд 11 запитів на публічну інформацію

, опубліковано 10 серпня 2021 о 09:38

Протягом липня 2021 року до Головного управління ДПС у Донецькій області (далі – ГУ ДПС) надійшло 11 запитів на отримання публічної інформації, що на 3 запити більше, ніж у червні поточного року (8).

Проведений аналіз статусу запитувачів засвідчив, що протягом звітного місяця від фізичних осіб надійшло 5 запитів, що на один запит менше, ніж від запитувачів-юридичних осіб (6).

У липні п.р. 4 запити на інформацію надійшли на розгляд до ГУ ДПС засобами поштового зв’язку. Сім запитувачів при надсиланні запитів до ГУ ДПС скористались засобами електронного зв’язку, з них 2 направляли запити засобами сервісу «Електронний кабінет». 

За результатами розгляду задоволено 10 запитів на отримання публічної інформації. Один запит направлено для розгляду належному розпоряднику інформації.

Протягом звітного періоду запитувачів цікавила інформація щодо підстав виникнення податкового боргу по земельному податку, факту спрямування податкових повідомлень-рішень, керівного складу суб’єкта господарювання, дати початку процедури його ліквідації. Також запитувачі виявили бажання отримати інформацію щодо реквізитів для сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на придбання житла/квартир працівникам органів ДПС, які мають дітей та є внутрішньо переміщеними особами. Крім того, запитувачі бажали отримати публічну інформацію у вигляді копій документів, розпорядником яких є ГУ ДПС.