Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У червні 2021 року до Головного управління ДПС у Донецькій області надійшло на розгляд 8 запитів на публічну інформацію

, опубліковано 14 липня 2021 о 09:29

Упродовж червня 2021 року до Головного управління ДПС у Донецькій області (далі – ГУ ДПС) надійшло 8 запитів на отримання публічної інформації, що на 6 запитів менше, ніж у травні поточного року (14).

Проведений аналіз статусу запитувачів засвідчив, що протягом звітного місяця від фізичних осіб надійшло 6 запитів, що на чотири запити більше, ніж від запитувачів-юридичних осіб (2).

У червні 5 запитів на інформацію до ГУ ДПС надійшло поштою. Три запитувача при надсиланні запитів до ГУ ДПС скористались засобами електронного зв’язку. 

За результатами розгляду задоволено 4 запити на отримання публічної інформації, відмовлено в задоволенні трьох запитів з підстав, визначених у статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації». Один запит направлено для розгляду належному розпоряднику інформації.

Протягом звітного періоду запитувачів цікавила інформація щодо кількості поданих декларацій про майновий стан і доходи за 2020 рік та І квартал 2021 року мешканцями Донецької області, які отримали дохід понад 1 мільйон гривень, періодів виникнення заборгованості з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, загальної кількості підготовлених на підставі рішень судів та направлених до органів Державної

казначейської служби у 2020-2021 роках висновків про повернення помилково та/або надмірно сплачених коштів та їх суму. Також у звітному місяці запитувачі виявили бажання отримати копії документів, зокрема актів перевірок, податкових повідомлень-рішень, податкових вимог про сплату податкового боргу (недоїмки) та ін.