Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У березні 2021 року до Головного управління ДПС у Донецькій області надійшло на розгляд 11 запитів на публічну інформацію

, опубліковано 19 квітня 2021 о 17:17

За березень 2021 року до Головного управління ДПС у Донецькій області (далі – ГУ ДПС) надійшло 11 запитів на отримання публічної інформації, що на 4 запити менше, ніж у лютому поточного року (15).

У розрізі категорій запитувачів по 5 запитів надійшло від фізичних та юридичних осіб. Один запит направлено об'єднанням громадян без статусу юридичної особи.

За результатами розгляду задоволено 9 запитів на отримання публічної інформації, відмовлено в задоволенні одного запиту з підстав, визначених у статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації», один запит переслано належному розпоряднику інформації.

Протягом звітного місяця запитувачів цікавило отримання інформації щодо реквізитів рахунків для сплати платежів, розрахункових рахунків суб’єктів господарювання. Водночас запитувачі виявили бажання отримати копії документів, які стосувались  утворення та діяльності ГУ ДПС у Донецькій області,  а також копій табелів обліку робочого часу за період несення служби у складі управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО Головного управління ДФС у Донецькій області та ін.

У березні п.р. понад 36% від загальної кількості запитувачів  скористались рекомендаціями ГУ ДПС щодо зменшення надходження паперових документів та використання засобів електронного зв’язку: 4 запитувачі направили запити на електронну пошту (спеціально визначену для цього електронну адресу dn.publicinfo@tax.gov.ua) та через сервіс «Електронний кабінет». Інші запитувачі (7 або 63,6%) скористались засобами поштового зв’язку.

          Шановні запитувачі публічної інформації, будьте свідомими та зайвий раз не наражайте на небезпеку себе та оточуючих! Використовуйте зручні та безпечні способи комунікації з Головним управлінням ДПС у Донецькій області!