Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Порушники у сфері застосування РРО додатково сплатили в бюджет більше 2,4 мільйонів гривень

, опубліковано 17 січня 2020 о 10:46

Останнім часом чи не найбільш важливішим напрямком роботи підрозділів управління податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування ГУ ДПС у Донецькій області є контроль за суб’єктами господарювання у сфері застосування РРО.

Так, за 12 місяців 2019 року працівниками підрозділів фактичних перевірок, контролю за готівковими операціями управління аудиту області проведено 287 перевірок щодо контролю за здійсненням розрахункових операцій, за результатами яких донараховано штрафних санкцій 4,4 млн грн, до бюджету надійшло більше 2,4 млн гривень.

Податкова служба Донеччини нагадує, що з 1 січня 2020 року відбувся офіційний запуск бета-тестування програмного РРО «пРРОсто», якого всі так чекали. Розробка не потребує технічної експертизи, включення до Державного реєстру моделей – достатньо виконувати вимоги законодавства, формувати, підписувати та реєструвати чеки у встановленому форматі й надавати їх покупцям товарів та отримувачам послуг, в тому числі в електронному форматі.

Програмне рішення доступне для тестування на смартфонах і планшетах під операційними системами Android та iOS.