Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Є питання? Дамо відповіді

, опубліковано 20 листопада 2019 о 12:18

В Слов’янському міському центрі зайнятості продовжує свою роботу Консалтинговий простір «Перспектива». Так, сьогодні, відбулась чергова зустріч діючих та майбутніх підприємців з фахівцями державних органів та інших установ для отримання консультацій з питань організації та провадження підприємницької діяльності. В заході прийняла участь головний державний ревізор-інспектор відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Слов'янсько-Лиманського управління Головного управління ДПС у Донецькій області Світлана Ткаченко.

Фахівці державних установ надавали безкоштовні консультації представникам малого бізнесу та особам, які мають наміри відкрити власну справу.

Відбулось обговорення найбільш важливих питань, які турбують відвідувачів заходу. Майбутні підприємці цікавились алгоритмом відкриття підприємницької діяльності, особливостями оподаткування різних категорій та оформленням трудових відносин з найманими працівниками. Ті, хто нещодавно розпочав діяльність, задавали практичні запитання, які виникли під час ведення власної справи. Більш досвідчені підприємці ділились з початківцями своїм досвідом.

Наступна зустріч у Консалтинговому просторі «Перспектива» відбудеться 18 грудня поточного року. Запрошуємо всіх зацікавлених відвідати захід та отримати корисну та актуальну інформацію.