Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Користуєшся таксі? Потребуй фіскальний чек!

, опубліковано 01 березня 2024 о 15:22

Фіскалізація розрахунків в сфері надання послуг таксі забезпечує відкритість та прозорість ведення господарської діяльності і підтверджує бажання суб’єктів господарювання працювати відкрито та чесно. Зазначене є надзвичайно важливим для здорового економічного клімату в середині держави та запорукою успішності євроінтеграційних процесів в Україні.

Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує про необхідність державної реєстрації підприємницької діяльності при наданні послуг з перевезення пасажирів (у тому числі міжнародні перевезення пасажирів), обов’язкового одержання відповідної ліцензії та проведення розрахунків за отримані послуги через РРО або ПРРО з наданням споживачам розрахункових документів встановленої форми та змісту.

По цих питаннях податківцями було проведено дві зустрічі з суб’єктами господарювання, які надають інформаційні послуги по замовленню таксі з загальним автопарком 17 авто.

У зв’язку з цим, ще раз акцентуємо увагу на недопущення порушень при здійсненні діяльності, зокрема, з надання послуг у сфері перевезення пасажирів, та сподіваємося на належне і добросовісне виконання суб’єктами господарювання обов’язків платників податків.