Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Донеччини взяла участь в роботі засідання Комітету підприємців харчової промисловості Донецької ТПП

опубліковано 20 вересня 2023 о 09:34

Податкова Донеччини продовжує практику відкритого конструктивного діалогу з бізнес-спільнотою. Сьогодні на базі Донецької торгово-промислової палати в онлайн режимі пройшло засідання Комітету підприємців харчової промисловості. В активному обговоренні питань порядку денного взяла участь і Податкова Донеччини.

Актуальні для бізнесу питання застосування реєстраторів розрахункових операцій/програмних реєстраторів розрахункових операцій в умовах дії Закону України від 30.06.2023 № 3219 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» стали предметом обговорення під час цієї зустрічі.

Зокрема, йшлося про порядок застосування реєстраторів розрахункових операцій/програмних реєстраторів розрахункових операцій суб’єктами електронної торгівлі, заповнення окремих обов’язкових реквізитів фіскального чеку, здійснення розрахунків при продажу товарів в мережі інтернет та мінімальне податкове зобов’язання.

Податкова Донеччини завжди відкрита до конструктивного діалогу з бізнесом і співпраці та використовує всі наявні канали комунікації для роз’яснення податкових новацій та надання фахової допомоги платникам податків.

Нагадуємо, що для оперативної комунікації з бізнесом в ГУ ДПС у Донецькій області діє комунікаційна податкова платформа. На скриньку комунікаційної податкової платформи dn.ikc@tax.gov.ua представники бізнесу та громадськості можуть звернутись до ГУ ДПС з нагальними питаннями стосовно податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС, а також з пропозиціями щодо необхідності проведення певних заходів за визначеною тематикою.