Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Донеччина: надходження за спеціальне використання водних об`єктів склали більше 119 млн гривень

, опубліковано 06 січня 2022 о 15:54

За січень-грудень 2021 року підприємства Донеччини, що у своїй діяльності використовують водні об`єкти, спрямували до бюджетів 119,2 млн грн рентної плати за спеціальне використання води.

Плата за спеціальне використання води згідно з розподілом коштів надходить майже порівну до державного (65,6 млн грн) та місцевих бюджетів (53,6 млн гривень).

На даний час найбільшими бюджетоформуючими платниками цього податку у Донецькому регіоні є ПРАТ «ММК ім. Ілліча», Вуглегірська ТЕС ПРАТ «Центренерго» та ВП Курахівська ТЕС ТОВ «ДТЕК «Східенерго».

Найбільші надходження плати за спеціальне використання води, або 57%, забезпечили підприємства м. Маріуполя – 68 млн грн, також підприємства міст Бахмут та Мар’їнка забезпечили надходження цього податку у сумі 20,6 млн грн та 6,3 млн грн відповідно. 

Підприємства – платники рентної плати за спеціальне використання води обчислюють суму плати наростаючим підсумком з початку року та надають податкові декларації до контролюючих органів за місцем податкової реєстрації щоквартально.

Підписатися на Facebook 

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал

t.me/tax_gov_ua

Підписатися на YouTube

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot