Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Донеччини: платникам податків – комфортні умови

, опубліковано 13 вересня 2021 о 17:12

Сьогодні податкова служба здійснює рішучі кроки у діджиталізоване майбутнє, дуже багато вже зроблено для цифрової трансформації у сфері оподаткування і заплановано ще більше.

Ми стаємо кращими та сучаснішими, навчаємось, змінюємось, створюємо комфортні умови для платників. Адже, державна податкова служба – це, насамперед, сервісна служба, яка працює задля того, щоб сплата податків була простою, доступною та зрозумілою.

Наразі Центри обслуговування платників – це «обличчя» податкової служби і  саме тут проходить спілкування податківців з платниками податків. Для формування позитивного іміджу податкової служби важливо все – від фахової майстерності працівників Центру до створення комфортних умов при отриманні послуг.

Сьогодні за участі в.о. начальника Головного управління ДПС у Донецькій області Віталія Долгальова, керівництва Костянтинівської громади та представників місцевих ЗМІ у ЦОП Костянтинівської ДПІ відбулося урочисте запровадження Електронної черги, яка дозволить краще розподілити навантаження на працівників ЦОП, покращить сервіс для його відвідувачів та зробить отримання адміністративних послуг більш комфортним.

 Працівники ЦОП та платники податків Костянтинівки вже поцінили нещодавню новинку – Інформаційний термінал. За його допомогою відвідувачі можуть ознайомитись з консультаціями Загального інформаційно – довідкового ресурсу, зразками заповнення заяв для отримання  адміністративних послуг та звітності.

Віталій Долгальов у своєму виступі щиро подякував за допомогу у встановленні цих сучасних зручних помічників Костянтинівську міську територіальну громаду в особі її голові Олега Азарова та проінформував присутніх, що невдовзі на платників податків Костянтинівки чекає ще одна приємна новина. В Центрі обслуговування платників Костянтинівської ДПІ готуються до видачі ключів електронного підпису. Залишилось кілька розпорядчих кроків - і платники податків зможуть отримати безоплатні ключі та звітувати, листуватись, користуватись послугами в електронному вигляді. Для усіх бажаючих податківці проводитимуть майстер-класи.