Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Активна співпраця Податкової Донеччини з місцевими органами влади триває

, опубліковано 13 вересня 2021 о 17:12

Сьогодні відбулась робоча зустріч в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Віталія Долгальова з керівництвом Костянтинівської міської територіальної громади. Основними питаннями, які обговорювалися під час зустрічі, були виявлення додаткових ресурсів наповнення місцевих бюджетів, вжиття заходів щодо детенізації відносин у сфері зайнятості населення та інші актуальні питання.

Одним з основних факторів розвитку успішної громади є своєчасне надходження коштів до місцевого бюджету. Адже вони формують фінансову спроможність громади, дають можливість направляти кошти на реалізацію проектів, розвивати територію та підвищувати якість життя кожного з мешканців. Тому спільна робота двох гілок влади з цих питань є найактуальнішим напрямом сьогодення.

Також під час зустрічі Віталій Долгальов розповів про податкову амністію та хід кампанії з одноразового декларування. Зазначив, що і надалі податківці Донецького регіону відкриті до взаємодії та покращення спільної роботи з наповнення місцевих бюджетів. «Ми налаштовані на позитивне вирішення назрілих проблемних питань, адже територіальні громади – це наші найперші партнери, зацікавлені в зростанні бюджетних надходжень та активізації регіонального економічного розвитку» - зауважив Віталій Долгальов.