Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Керівник Податкової Донеччини зустрівся з головою Громадської ради

, опубліковано 18 серпня 2021 о 17:30

Сьогодні відбулася партнерська зустріч в.о. начальника Головного управління ДПС у Донецькій області Віталія Долгальова з головою Громадської ради при ГУ ДПС у Донецькій області Олександром Ревякіним.

Під час заходу порушувалося топ-питання щодо запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та організації широкомасштабної роз’яснювальної роботи з метою доведення норм цього закону.

«Пріоритетне завдання сьогодні – доведення до громадян інформації, що одноразове добровільне декларування (податкова амністія) – це унікальний шанс на компромісних умовах добровільно легалізувати свої активи. Важливо роз’яснити, що положення закону про податкову амністію абсолютно прозорі, а процес декларування максимально зручний і, головне, добровільний. Надходження до бюджету за рахунок сплати такими громадянами одноразового збору стануть додатковим джерелом забезпечення соціальної підтримки, захисту і добробуту громадян, у тому числі тих, хто вирішить легалізувати  свої доходи», - зазначив Віталій Долгальов.

Наприкінці зустрічі були визначені шляхи налагодження більш тісної співпраці та перспективу нових спільних проєктів на друге півріччя 2021 року.

 

 Дізнавайтеся про всі новації податкового законодавства на офіційній сторінці ГУ ДПС у Донецькій області у мережі Facebook.

 

Підписатися на Facebook 

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал

t.me/tax_gov_ua

Підписатися на YouTube

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot