Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Електронний кабінет» - актуальна послуга ДПС

, опубліковано 28 липня 2021 о 17:08

Як зазначив в.о. начальника Головного управління ДПС у Донецькій області Віталій Долгальов,  Електронний кабінет – це найбільш популярний сервіс ДПС, який є захищеним, персоналізованим та безпечним.

Для спілкування з податковою службою платники мають можливість в режимі реального часу та безкоштовно скористатись сервісом Електронний кабінет як з персональних комп’ютерів, так і з смарт-пристроїв.

Віталій Долгальов проінформував, що даний сервіс надає можливість переглянути інформацію, яка збирається, використовується та формується податковою службою в процесі обліку платників податків та адміністрування податків, зборів, єдиного внеску, здійсненням податкового контролю.

Платники, не покидаючи свого робочого місця, мають можливість провести звірку розрахунків з бюджетом, а за потреби отримати документ, що підтверджує стан розрахунків. З впровадженням єдиного рахунка, було внесено відповідні зміни до нормативних документів, в результаті яких інформація про рух коштів на єдиному рахунку стала доступною платнику в Електронному кабінеті.

Завдяки цьому сервісу можна сформувати та надіслати до органів ДПС електронні документи, у тому числі запити на отримання інформації, заяви для реєстрації платниками податків окремих податків, податкову звітність.

Віталій Долгальов підкреслив важливість використання Електронного кабінету, особливо під час карантину, тому що він забезпечує дистанційні комунікації з податковими органами.

 

Підписатися на Facebook 

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал

t.me/tax_gov_ua

Підписатися на YouTube

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot