Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робочі питання на нараді ДПС

, опубліковано 28 липня 2021 о 17:06

Сьогодні під час відеоселекторної апаратної наради керівником податкової служби України Євгеном Олейніковим було визначено ряд пріоритетних завдань з реалізації стратегічних цілей служби, озвучені очікувані результати роботи ДПС та  кадрові призначення.

Крім того, Євген Олейніков більш детально зупинився на стані адміністрування податку на доходи фізичних осіб у липні поточного року.

Також під час заходу обговорювалися результати круглого столу на тему «Актуальні питання правозастосування при розгляді податкових спорів», що відбувся у Національному університеті «Одеська юридична академія».

За наслідками наради ДПС було проведено засідання Податкової Донеччини та обговорені робочі питання, зокрема щодо очікуваного виконання індикативних показників доходів у липні 2021 року, підвищення рівня адміністрування податків, а також актуальні питання супроводження судових спорів.

Наприкінці наради в.о. начальника Головного управління ДПС у Донецькій області Віталій Долгальов розставив акценти у роботі донецьких податківців та наголосив на безумовному виконанні завдань, визначених на нараді ДПС України.