Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Боротьба з використанням незадекларованої праці – головне питання колегії Держпраці за участі Податкової Донеччини

, опубліковано 21 липня 2021 о 09:10

Сьогодні Податкова Донеччини в особі заступника начальника Головного управління ДПС у Донецькій області Олександра Гринцова прийняла участь у колегії Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці, яка була проведена у м. Краматорськ. 

Під час засідання було розглянуто ряд пріоритетних завдань з реалізації стратегічних цілей двох відомств, зокрема, стан виконання та підсумки роботи щодо зменшення рівня незадекларованої праці за І півріччя 2021 року.

Крім того, на засіданні були розглянуті План роботи колегії Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці на ІІ півріччя 2021 року у сфері додержання законодавства про працю, зайнятість населення та стан виконання Плану спільних заходів щодо зниження рівня незадекларованої праці на 2021 рік.

У завершення наради представники податкової служби та Держпраці проаналізували результати ефективної співпраці та вирішили й у подальшому проводити спільні інформаційні та контрольно-перевірочні заходи серед роботодавців.