Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робочі питання на нараді ДПС

, опубліковано 20 липня 2021 о 17:30

Під час відеоселекторної апаратної наради в.о. Голови ДПС Євгеном Олейніковим було визначено ряд пріоритетних завдань з реалізації стратегічних цілей служби, озвучені результати фінансово-бюджетної дисципліни ДПС у першому півріччі 2021 року та кадрові призначення.

Крім того, на нараді Євген Олейніков більш детально зупинився на результатах декларування ПДВ у липні 2021 року та його очікуваних надходженнях. Також під час заходу обговорювався стан організації роботи з погашення податкового боргу.

За підсумками наради ДПС було проведено апаратну нараду в  ГУ ДПС у Донецькій області та обговорені робочі питання, в тому числі щодо очікуваного виконання індикативних показників доходів у липні 2021 року, стан декларування ПДВ у поточному місяці, результати роботи з погашення податкового боргу та кадрові питання.

У завершення наради в.о. начальника Головного управління ДПС у Донецькій області Віталій Долгальов акцентував увагу колег на безумовному виконанні завдань, визначених наказами ДПС України.