Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робочі питання на нараді ДПС

, опубліковано 08 червня 2021 о 17:12

Під час відеоселекторної апаратної наради в.о. Голови ДПС Євгеном Олейніковим було визначено ряд пріоритетних завдань з реалізації стратегічних цілей служби, озвучені очікувані результати роботи ДПС та  кадрові призначення.  

Крім того, на нараді Євген Олейніков більш детально зупинився на стані адміністрування податків та очікуваному виконанні індикативних показників  податкової служби за звітний період. Також керівник ДПС прокоментував інформацію щодо проведення заходів відомчого контролю з питань податкових ризиків, зауваживши, що завданням внутрішнього аудиту є оцінка ефективності виконання функцій та завдань, які покладені на ДПС. Наразі увагу внутрішнього аудиту зосереджено на питанні оцінки ефективності системи управління адміністрування податків, зборів, платежів та аналізі основних процесів, важливих для ефективного адміністрування.

За результатами наради ДПС було проведено засідання Податкової Донеччини.

В.о. начальника Головного управління ДПС у Донецькій області Ірина Долозіна акцентувала увагу колег на безумовному виконанні завдань, визначених ДПС України, окремо відмітила, що велике значення для області має розвиток територіальних громад та акцентувала увагу на необхідності здійснення ефективної комунікації з територіальними громадами.