Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Голова Лівобережної районної адміністрації Віктор Очеретін: «Правильний шлях до побудови європейського суспільства – свідоме декларування доходів та сплата податків!»

, опубліковано 26 квітня 2021 о 14:19

В рамках проведення кампанії декларування громадянами доходів, отриманих у 2020 році, в Центрі обслуговування платників Лівобережної ДПІ відбулася зустріч з головою Лівобережної районної адміністрації м. Маріуполя Віктором Очеретіним.

Віктор Очеретін зауважив, що свідоме декларування доходів та сплата податків це правильний шлях до побудови європейського суспільства. Від наповнення дохідної частини місцевого бюджету залежить своєчасне виконання таких важливих соціальних програм, як ремонт доріг, будівель, прибирання вулиць, охорона здоров’я, соціальний захист, освіта, проведення культурно - масових заходів тощо.

Також представник місцевої влади зауважив, що для розвитку свого міста дуже важливим є відповідальне ставлення кожного громадянина щодо  своєчасного надання декларації про майновий стан і доходи, адже ми всі прагнемо жити в красивому, сучасному місті.

Наприкінці зустрічі Віктор Очеретін рекомендував громадянам м. Маріуполя виконати почесний обов’язок декларування доходів та своєчасно надати декларації про майновий стан і доходи в термін до 01 травня 2021 року.

Головне управління ДПС у Донецькій області у період карантинних заходів пропонує надавати перевагу форматам дистанційної комунікації та нагадує, що подати декларацію можна через Електронний кабінет для громадян, за допомогою електронно-цифрового підпису.