Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Керівник Податкової Донеччини взяла участь у засіданні колегії облдержадміністрації в онлайн режимі

, опубліковано 28 січня 2021 о 17:26

Сьогодні в Донецькій ОДА під керівництвом її голови Павла Кириленка відбулось засідання колегії облдержадміністрації. Участь у заході взяли заступники голови та керівники структурних підрозділів ОДА, в онлайн-режимі були присутні голови міських рад, райдержадміністрацій, ВЦА, ОТГ та представники територіальних центральних органів виконавчої влади в області. Зокрема, у засіданні колегії взяла участь виконуюча обов’язки начальника Головного управління ДПС у Донецькій області Ірина Долозіна.

На засіданні підвели підсумки трирічної Регіональної програми розвитку освіти «Освіта Донеччини в європейському вимірі. 2017-2020 роки», яка передбачала реалізацію низки цікавих проектів по її ключовим стратегічним напрямкам. Так, на першому етапі було запроваджено навчальний експеримент у 4-х школах Донецької області та введення інклюзивної освіти – навчання першокласників за новою методикою LEGO. Батьки першокласників вже дали  позитивні відгуки щодо неї.

На сьогодні в Донецькій області надають послуги з дистанційної освіти дітям з тимчасово окупованих територій 15 закладів освіти у містах Бахмут, Добропілля, Краматорськ, Курахове, Маріуполь, Мирноград, Покровськ, Селидове, Слов’янськ, Торецьк, Волноваха, смт Нікольське, село Іллінівка. За цей час кількість учнів, які здобувають освіту за дистанційно-екстернатною формою, зросла майже вдвічі: з 2337 осіб у 2017 році до 4155 осіб у 2020 році.