Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Викрито схему розтрати державних коштів на 71,5 млн гривень

, опубліковано 04 січня 2021 о 11:10

Управлінням боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом Головного управління ДПС у Донецькій області встановлено факти нанесення збитків державному підприємству протягом 2018-2019 років на суму 71,5 млн гривень.

У ході аналітичного дослідження працівниками Податкової Донеччини було встановлено факти перерахування державним вугільним підприємством державних коштів на низку підприємств, що мають ознаки фіктивності, та у яких не простежується походження товару за ланцюгом постачання, з метою обготівкування та легалізації державних коштів.

Сума легалізованих коштів склала майже 71,5 млн гривень. Матеріали передано для прийняття рішення в межах КПК України до Національної поліції в Донецькій області.

 

Податкова Донеччини нагадує корисні посилання на офіційні сторінки Державної податкової служби України: Telegram - t.me/tax_gov_ua, Facebook - fb.com/TaxUkraine, YouTube - youtube.com/TaxUkraine.

Крім того, у нас теж є YouTube-канал  https://www.youtube.com/channel/UCzcW1e1XnPo_Qc6oV6XP3YQ.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot та підписуйтесь на офіційні канали податкової служби, щоб не пропустити важливе!