Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Більше 700 млн грн єдиного внеску щомісяця перераховує на соціальні потреби бізнес Донеччини

, опубліковано 03 грудня 2020 о 10:58

За одинадцять місяців 2020 року працедавці Донецької області сплатили 7 млрд 796 млн гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що на 132 млн грн більше минулорічних надходжень. Щомісяця на соціальні видатки бізнес Донеччини перераховує майже 709 млн гривень, зокрема, за останній місяць осені сплачено понад 761 млн гривень.

За територіальною приналежністю з найбільшим показником сплати єдиного внеску лідирують платники, що перебувають на обліку у м. Маріуполі. Так, за 11 місяців поточного року, завдяки злагодженій роботі фахівців служби з суб’єктами господарювання, вдалося досягти рівня надходжень єдиного внеску більше 2,3 млрд гривень.

Також за показником сплати єдиного внеску подолали рубіж у 1 млрд грн і платники м. Краматорська. Майже по 1 млрд грн перерахували місцеві страхувальники м. Покровськ та м. Слов’янськ.

Податкова Донеччини нагадує корисні посилання на офіційні сторінки Державної податкової служби України: Telegram - t.me/tax_gov_ua, Facebook - fb.com/TaxUkraine, YouTube - youtube.com/TaxUkraine.

Крім того, у нас теж є YouTube-канал  https://www.youtube.com/channel/UCzcW1e1XnPo_Qc6oV6XP3YQ

Підписуйтесь на офіційні канали податкової служби, щоб не пропустити важливе!