Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Донеччини на онлайн зв’язку з аграріями

, опубліковано 15 червня 2020 о 15:23

Чергова онлайн-конференція, в якій взяли участь фахівці ГУ ДПC у Донецькій області та представники Донецької торгово-промислової палати, була присвячена змінам в податковому законодавстві  і проводилася на платформі ZOOM. Це вже не перший роз’яснювальний захід, який податківці проводять через Інтернет.

Під час заходу між представниками державної влади та аграріями Донецького регіону були обговорені актуальні питання з новацій земельної реформи, в тому числі, обігу земель сільськогосподарського призначення, та проблемні питання впровадження норм законів щодо детінізації розрахунків в сфері торгівлі і послуг.

Представниками від податкової служби Донеччини на конференції були присутні Світлана Волкогон, начальник управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДПС у Донецькій області та Олександр Аніканов, начальник відділу фактичних перевірок, контролю за готівковими операціями управління податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування ГУ ДПС у Донецькій області. Олександр Аніканов озвучив податкову позицію з розглянутих питань, поінформував щодо загальних моментів податкових новацій в світлі останніх змін в законодавстві, також  докладніше відповів на окремі конкретні питання представників бізнес спільноти із цієї тематики.

Сучасна та зручна платформа ZOOM в черговий раз стала майданчиком для обговорення між представниками державної влади та аграріями регіону питань, які потребують спільних рішень. І Податкова Донеччини завжди готова надати всебічну інформаційну підтримку бізнесу в різних, зручних для платників податків формах.