Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У День захисту дітей податківці привітали зі святом малечу з різних куточків Донецької області

, опубліковано 01 червня 2020 о 15:04

Немає в світі нічого, більш важливого і цінного, ніж діти. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов’язків.

Особливо це відноситься до дітей, хто живе в неповних або неблагополучних сім’ях, чи взагалі без батьків, або з особливими потребами.  

Ось і податкова Донеччини з радістю приєдналася до створення святкового настрою усіх діточок нашого регіону. За ініціативою в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Ірини Долозиної сьогодні профспілківці ГУ ДПС у Донецькій області завітали з подарунками та приємними сюрпризами до багатьох учбових закладів Донеччини.

 

Від Слов’янська до Маріуполя дітлахи підшефних закладів отримали смаколики, цікаві подарунки та святковий настрій.

Податківці Головного управління ДПС у Донецькій області разом з профспілкою привітали з цим чудовим святом дітей Маріупольської загальноосвітньої школи-інтернату №2, подарували школі спортивний та учбовий інвентар, побажали їм міцного здоров’я, радісних та веселих канікул.

Податкова Донеччини щиро вітає всіх дітей зі святом та бажає їм світлих і неповторних вражень, веселих і надійних друзів, сонячного мирного неба та щасливої долі!