Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Звернення в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Ірини ДОЛОЗІНОЇ з нагоди Дня пам’яті та примирення, а також річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

, опубліковано 08 травня 2020 о 09:28

8 і 9 травня – особливі дні для України…

Сьогодні ми згадаємо усіх, хто боровся з нацизмом, та пом’янемо тих, хто загинув, віддавши своє життя за перемогу. Світла пам’ять та наша глибока шана усім героям та землякам, хто виборов для нас мир і свободу в роки Другої світової війни 1939-1945. Їх імена, як і усіх жертв цієї страшної війни, назавжди вписані в історію Донеччини та України. Наша країна заплатила в тій війні чи не найвищу ціну, втративши кожного п’ятого жителя.   

Минуло вже 75 років з того переможного дня, коли було покладено край поневоленню нашої землі, але і донині не вщухає біль людських втрат, і сьогодні вже онуки героїв Другої світової виборюють свободу і демократію України від нової агресії. 

Дорогі співвітчизники! Від усієї душі, щиро і з великою гордістю за нашу Україну вітаю з Перемогою над фашизмом ветеранів Другої світової, учасників бойових дій, добровольців і волонтерів сьогоденної війни. Бажаю вам міцного здоров’я, довголіття, родинного затишку і, найголовніше – мирного неба над головою кожній українській родині!

Ми пам’ятаємо.

 

З повагою

Ірина ДОЛОЗІНА

В.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області