Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Донеччини на всеукраїнському Урядовому селекторі

, опубліковано 14 лютого 2020 о 10:52

Сьогодні керівництво ГУ ДПС у Донецькій області на чолі з в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Іриною Долозіною прийняло участь у селекторній нараді під головуванням Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука.

Під час заходу, який проходив у режимі відеозв`язку і об`єднав всі регіони країни та гілки влади, Олексій Гончарук підбив підсумки кампанії заходів з протидії нелегальному обігу алкогольної продукції з початку  поточного року та огласив перспективний план подальших дій у 2020 році з акцентом на інформаційній кампанії. Зокрема, він наголосив на необхідності об’єднання зусиль всіх присутніх структур з метою посилення боротьби із нелегальним виробництвом фальсифікованої продукції підпільними цехами та не облікованої продукції на легальних виробництвах, незаконним обігом алкогольної продукції і марок акцизного податку.

Крім того, урядовцем було ще раз зроблено акцент на неприпустимості наявності боргу по заробітній платі, активізації роз`яснювально-інформаційної кампанії з питань легалізації, підіймалися інші актуальні питання. 

Наприкінці наради Олексій Гончарук висловив упевненість, що нелегальний обіг алкогольної продукції можна побороти і припинити тільки суспільними силами всіх присутніх відомств, та надав відповідні доручення щодо підвищення ефективності роботи за різними напрямками.