Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Донеччини прийняла участь у конференції «Підприємництво в епоху глобальних змін: гра за новими правилами»

, опубліковано 05 грудня 2019 о 16:08

Сьогодні 05 грудня 2019 року у місті Краматорську пройшла Національна практична конференція «Підприємництво в епоху глобальних змін: гра за новими правилами», яка проведена Донецькою торгово-промисловою палатою за підтримки Донецької облдержадміністрації та Регіонального фонду підтримки підприємництва по Донецькій області в рамках реалізації заходів Регіональної програми розвитку малого та середнього підприємництва в Донецькій області на 2019-2020 роки.

Ключовий меседж організаторів Конференції – підтримка малого та середнього бізнесу, як основа процесу оновлення економіки Донецької області.

В активному обговоренні питань з тематики Конференції в Тематичній дискусії І «Діалог державної влади з бізнесом: говоримо на рівних» прийняла участь і #податкова_Донеччини в особі заступника начальника ГУ ДПС у Донецькій області Світлани Лунькової у якості спікера.

 В рамках заходу були розглянуті та обговорені існуючі проблеми і перспективи розвитку МСБ пріоритетних галузей економіки, визначені основні напрямки, механізми, інструменти державної та міжнародної підтримки і розвитку МСБ, презентовано ефективні практики з цих питань та історії успіху діючих підприємців, створено умови для сприяння по залученню інвестицій в малий та середній бізнес.

Варто додати, що конференція також стала майданчиком для обміну досвідом, встановлення нових взаємовигідних зв’язків та ділових контактів різних гілок регіональних органів державної влади, міністерств та профільних відомств, представників міжнародних організацій, підприємців малого і середнього бізнесу, тощо.