Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Донеччини взяли участь у засіданні територіальної тристоронньої соціально – економічної ради

, опубліковано 22 листопада 2019 о 17:15

Сьогодні, 22 листопада 2019 року у м. Краматорську відбулося засідання територіальної тристоронньої соціально – економічної ради.

У роботі засідання взяли участь представники управлінь облдержадміністрації, пенсійного фонду, податкової служби, центру зайнятості Донецької області, а також професійних спілок і організацій роботодавців області. Позицію податкової служби регіону представляла заступник начальника ГУ ДПС у Донецькій області Світлана Лунькова.

         На порядку денному зсідання було чотири питання, одне з головних - укладання Територіальної угоди на 2019 – 2021 роки між Донецькою обласною державною адміністрацією, Спільним представницьким органом репрезентативних професійних спілок Донецької області та Об’єднанням організацій роботодавців Донецької області.

Угода укладається з метою координації зусиль, спрямованих на вирішення актуальних питань життєдіяльності області, а саме забезпечення ефективного розвитку економіки області, підвищення якості життя, гарантій занятості населення, динамічного зростання заробітної плати, забезпечення безпечних умов праці та узгодження інтересів трудящих, власників й уповноважених ними органів при регулюванні виробничих, трудових і соціально – економічних відносин, досягнення стабільності та злагоди в суспільстві та інше.

  Крім, того під час заходу відбулося обрання голови територіальної тристоронньої соціально – економічної ради,  затвердження регламенту та плану роботи на 2020 рік.

Наприкінці підвели підсумки ради загалом та визначили основні завдання спільної роботи усіх державних структур області, місцевих органів влади, на найближчий період, зокрема, якісніше регулювати сферу трудових відносин та захищати права працівників підприємств і організацій Донеччини.