Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сергій Верланов завітав до Податкової Донеччини

, опубліковано 29 жовтня 2019 о 19:15

Сьогодні, 29 жовтня 2019 року після завершення інвестиційного форуму "RE: THINK. Invest in Ukraine" до Головного управління ДПС у Донецькій області завітав Голова Державної податкової служби  Сергій Верланов.

Під час зустрічі з керівним складом податкової служби Донеччини та її фахівцями Сергій Верланов зазначив, що сьогодні Маріуполь у центрі політичного, міжнародного та економічного життя України. Цей день є знаковим і показав дорогу до цього міста, до людей. Маріуполь є Європейським містом, яке серед інших міст країни займає друге місце після Києва за рівнем середньої заробітної плати.

«Наразі побудова Нової Податкової - у центрі фокусу дискусій та очікувань. Ми будуємо службу на засадах рівності усіх платників податків та побудови справедливої системи адміністрування податків. Дякую, що ми це вже втілюємо в життя і справилися із значною частиною реформування! Але попереду в нас амбітні цілі та реформи за напрямами: цифровізація, РРО, кешбек, електронні рішення та сервіси. Крім того, Податкова першою буде реалізовувати реформу «Держава у смартфоні» - наголосив очільник відомства.

У свою чергу, в.о начальника ГУ ДПС у Донецькій області Ірина Долозіна від себе особисто та всього складу працівників подякувала Сергію Верланову за довіру та високу оцінку їх роботи та здатність втілювати в життя нову філософію роботи ДПС. На згадку про зустріч вона вручила книгу-альбом «Моя найкраща в світі Україна – Донеччина освітлена моя…».

Наприкінці зустрічі присутні підтримали вислів Сергія Верланова: «Сильні, коли працюємо разом - ключовий месседж усіх партнерів».