Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Донеччини підкорили кавказьку вершину Казбек

, опубліковано 29 серпня 2019 о 18:13

Вчора, 28 серпня, фахівці Головного управління ДПС у Донецькій області  підкорили гору Казбек, подолавши висоту більше 5 000 м. Це п'ятитисячник, розташований у східній частині центрального Кавказу, на кордоні Грузії і РФ.

Підкорити 5-тисячник не так просто, а тому самій експедиції передували місяці тренувань та фізичних навантажень: це регулярний біг та підготовка до технічних етапів. Після місяців тривалої роботи у команді і над собою, 28 серпня о 10:16 (за київським часом) на вершині гори майоріли синьо-жовтий прапор та прапор податкової служби України. Сходження було нелегким - 8 годин, та для мужніх та сильних духом чоловіків немає перепон, і вершину було підкорено. У експедиції прийняли участь податківці Донецької області Володимир Тимошенко та Владислав Нехаєвський.

Підкорювачі гори дуже вдячні в.о. начальника Головного управління ДПС у Донецькій області Ірині Долозіній за організацію та проведення експедиції, за можливість долати вершини та досягати поставлених цілей,  як у житті, так і при виконанні службових обов`язків.