Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Донеччина: фахівці податкової взяли участь у засіданні обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості з заробітної плати

, опубліковано 29 серпня 2019 о 18:07

Вчора, 28 серпня, у Донецькій ОДА відбулось засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості з заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. Участь у засіданні взяли Світлана Волкогон – керівник підрозділу податків і зборів з фізичних осіб податкової служби Донецької області, представники структурних та територіальних підрозділів Донецької ОДА, представники профспілок, а також керівники підприємств-боржників.

Під час зустрічі було розглянуто інформацію Головного управління ДФС у Донецькій області щодо заборгованості зі сплати податків до місцевого та державного бюджетів приватного акціонерного товариства «Азовзагальмаш», комунального підприємства  «Компанія «Вода Донбасу», Костянтинівського державного науково-виробничого підприємства «Кварсит», державного підприємства «Селидіввугілля», ДП «Шахтоуправління «Південнодонбаське №1» та ДП «Шахта ім. Миколи Сафоновича Сургая».

Також у ході засідання обговорено причини виникнення заборгованості із заробітної плати.

За результатами розгляду цих питань було прийнято рішення підняти питання заборгованостей по заробітним платам на державний рівень.

Податкова служба Донеччини вживатиме увесь комплекс заходів, спрямованих на легалізацію трудових відносин, дбаючи про майбутнє громадян, їх соціальний захист та розвиток регіону за рахунок наповнення місцевих бюджетів.