Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Олександрівській ДПІ нагадали про можливість звірки по майновим податкам

, опубліковано 29 березня 2024 о 11:07

Шановні громадяни,  Олександрівська ДПІ Головного управління ДПС у Донецькій області нагадує, що громадяни-власники об’єктів житлової та нежитлової нерухомості, мають право на проведення звірки щодо об’єктів рухомого та нерухомого майна, які є об’єктами оподаткування (земельні ділянки, житлові будинки, квартири, садові (дачні будинки), гаражі, тощо), відомості про які отримані з реєстрів інших державних органів та стосовно яких формуються податкові повідомлення-рішення.

Звірку  можна провести безпосередньо в Центрі обслуговування платників Олександрівської ДПІ за адресою: смт Олександрівка, площа Незалежності, 3, або направити письмову заяву за допомогою приватної частини Електронного кабінету платника  у меню «Листування з ДПС».

Також за необхідністю в Електронному кабінеті за допомогою сервісу «Стан розрахунків з бюджетом» громадяни можуть сплатити податки, збори, платежі та перевірити розрахунки сум податкових зобов’язань за такими податками.

Платники податків, які змінили свої податкові адреси та не повідомили належним чином податкові органи, можуть не володіти інформацією про суми нарахувань, оскільки відповідні повідомлення їм надсилаються за адресами, внесеними до даних Державного реєстру фізичних осіб на момент видачі реєстраційного номера облікової картки платника податків.

Нагадуємо, що усну консультацію фахівців ДПІ можна отримати з понеділка по п’ятницю з 08.30 до 17.00, перерва з 12.30 до 13.00, вихідні дні субота-неділя також за контактним телефоном 0950580489.